Menneskene bag Almende

 

Günther Lorenzen

Günther Lorenzen er medstifter, landmand og bestyrelsesformand i Almende ApS.Günther1

Gennem mange år har det været målet at gårdene og jorden, som Günther ejede skulle overgå fra at være selveje til at være en del af et fællesskab. Günther er i dag bestyrelsesformand for Almende og primus motor for den videre udvikling på stedet. Han er desuden en vigtig del af bestyrelserne i Naturmælk og Biodynamisk forening. Günther er uddannet landmand med mange års erfaring, antroposof og gift med Christa Lorenzen. Günther og Christa bor på Frederiksgård, som er centrum for driften og udviklingen af Almende.

Læs interview med Günther her

Hvis du ønsker at vide mere om arbejdet og visionerne for Almende kan du kontakte Günther på gunther@almende.dk eller tlf. 40338070

 

 

Martin Büchert Beck

Martin Beck er uddannet agronom, økologisk- og biodynamisk landbrugskonsulent med mange års erfaring. Martin er specialist i jordsundhed og belivning af udpint jord. Han er ansat i Almende ApS til at stå for driften af jorden og forskning i jordsundhed. Martin har i kraft af sine personlige interesser for en sund jord og et sundt samfund været med til at udvikle visionen for Almende og Almendes jordsundhed, i samarbejde med bl.a. Günther.

Martin arbejder dedikeret med Almendes jordsundhed i praksis. Kurser i jordsundhed annonceres her på hjemmesiden.

Martin kan kontaktes på martin@almende.dk eller tlf. 23424980

 

 

Henning Lorenzen

Henning Lorenzen er medstifter og landmand i Almende ApS.Henning1

Henning er gift med Sigrun og de bor på Rosenholm, den ene af gårdene i Almende ApS. Henning og Sigrun er ligeledes gået fra selveje til at være en del af fællesejet Almende ApS, som forpagter jord og ejendomme.

Henning er bror til Günther og uddannet landmand. Driften af ejendommen har i mange år været biodynamisk og tankerne rundet af antroposofien og Rudolf Steiner.

 

Henning kan kontaktes på henning@almende.dk eller tlf. 20221505